Kooli kõrvalt tööle

Danieli lugu

Minu teekond PCC Projektis sai alguse väga lihtsalt – nägin tööportaalis kuulutust ja otsustasin kandideerida. Ettevõte reageeris väga kiirelt ning peagi asusin projekteerijana tööle. Sel ajal õppisin koolis viimasel kursusel ja ees ootas kooli lõpetamine. Mul oli hea võimalus kooli kõrvalt oma teadmisi PCC Projektis praktiseerida. Minu tööaeg oli väga paindlik – töötasin sageli pärast koolipäeva lõppu või vahel isegi laupäeviti. Planeerisin ise oma aega nii, et koolitööd said tehtud ning tööülesanded täidetud. Selline paindlikkus näitab suurt panustamist oma töötajatesse, sest minul kui töötajal oli võimalik samal ajal omandada erialast haridust ja praktilisi kogemusi. Olen väga õnnelik, et alustasin oma karjääri just PCC Projektis.

Meeskond on minu jaoks tähtsal kohal ning tunnen, et meie tiim toimib hästi. Töökaaslased on nooruslikud, sõbralikud ja meeldivad inimesed, kes vajadusel alati appi tõttavad. PCC Projektis töötavad ka mu kaks sõpra ülikoolist ja nendega on mul väga lahe rääkida nii tööteemadel kui ka niisama.

Soovitan PCC Projekti tööandjana, sest siin on head töötingimused ja paindlik tööaeg, vahva meeskond ja erinevad hüved, nagu sporditoetus ja prillikompensatsioon. Meie ettevõtte kultuur toetab nii noore kui ka kogenud projekteerija edasiarengut.

TOP 5 lood