Ukrainlasest projekteerija

Oleksandri lugu

Olen pärit Ukrainast. Eestisse kolisin 2018. aasta maikuus, kui alustasin PCC Projektis töötamist. Mõned mu sõbrad said Eesti ettevõtetelt tööpakkumisi ning see tekitas ka minus huvi. Otsustasin Eestist tööd otsima hakata ja nii saingi peavõidu – mind võeti tööle PCC Projekti. Mulle meeldib väga PCC Projektis töötada, sest siin on mõnus atmosfäär, moodne töökeskkond ja ägedad töövahendid. Vaieldamatuks lemmikuks töö juures on aga saanud meie lõbus ja rahvusvaheline meeskond, kes toetab üksteist igal sammul.

Peale toreda meeskonna on mul ka huvitav töö. Minu kui projekteerija töö juures on kõige olulisemaks omaduseks tähelepanelikkus ja detailsus. Iga projekt vajab 100-protsendilist pühendumist ja tähelepanu. Neid omadusi kasutan igapäevaselt 3D-modelleerimises ja arvutustes. Minu töö on alati põnev ja ma arenen pidevalt edasi, sest meil on palju rahvusvahelisi projekte, mida teeme uuendusliku tehnoloogiaga.

PCC Projekti teeb tööandjana eriliseks eelkõige meie tore mitmekesine meeskond ja seda nii rahvuselt, soolt kui ka vanuselt. Väga suureks eeliseks on ka paindlik tööaeg, mis võimaldab mul teha tööd sobivatel aegadel.

TOP 5 lood