Meie disainer Kristiina

Kristiina lugu

Minu teekond PCC Projektis sai alguse pärast ülikooli lõpetamist, kui tundsin, et soovin erialast tööd teha. Koolis käisin küll Tartus, kuid otsisin Tallinnasse tööd. Leidsin PCC Projekti töökuulutuse ja otsustasin kandideerida. Meile jäi üksteisest väga hea mulje ja lõime käed.

PCC Projektis on palju häid tegureid, mis mind siia tõmbasid ja siin ka hoiavad. Kõige enam meeldivad mulle mu kolleegid, kes on kõik äärmiselt andekad ja huvitavad inimesed. Saan nendega vabalt suhelda ükskõik mis teemal ning vahel veedame koos aega ka väljaspool tööd. Mulle meeldib, et siin töötab palju erineva tausta ja kogemusega noori – meil on võimalus üksteiselt õppida.

Ma hindan, et mu tööandja otsib alati võimalusi, kuidas saaks tööd efektiivsemalt teha. See kehtib nii professionaalse arengu kui ka organisatsioonikultuuri kohta. Kõigi ideed on alati teretulnud.

Peale kõige eelneva meeldib mulle, et saan palju suhelda välisklientidega. Olen korduvalt külastanud ühe kliendi kontorit Rootsis –  võimalus teha rahvusvahelisi projekte annab mulle väga palju erialaseid kogemusi juurde.

Kõige olulisem ongi võtta pakutust maksimum ja olla huvitatud edasiarengust. Ma üritan seda põhimõtet oma igapäevatöös rakendada. Minu põhilisteks tööülesanneteks on hoonete mudeldamine ja jooniste tegemine, millele kulub kõige suurem osa ajast. Lisaks suhtlen töökaaslastega – küsin neilt nõu või juhendan uusi töötajaid. Samuti hoian suhtlust klientide või eriosade projekteerijatega.

Ma ei teadnud siia tööle tulles PCC Projektist midagi, kuid ma ei saaks praegu kuidagi rohkem rahul olla oma töö, kolleegide ja ülemustega. Ma näen, et tööandja väärtustab mind, näeb mu pingutusi, soovib panustada minu ja ettevõtte arengusse.

TOP 5 lood