Insenerid tagasi Eestisse

Oliveri lugu

Tulin PCC Projekti tööle 2017. aastal, kui Eestisse tagasi kolisin. Vestlusel jäi ettevõttest hea mulje ning see kehtib siiani. Meil on head koolitusvõimalused, põnev töö ning ilus uus kontor.

Minu igapäevatöö koosneb peamiselt konstruktsiooniarvutustest. Et arvutustest saaks projekt, on oluline osa ka koosolekutel ja aruteludel meeskonnaga. Meeldiv, hästi motiveeritud kollektiiv aitab tuju kõrgel ja tööd liikumas hoida.

Meie erialal, hoolimata täpsest ametinimetusest, kulub kindlasti ära huvi selle vastu, kuidas ja miks konstruktsioonid töötavad. Hoone algosade tootmise ja kokkupaneku protsesse on kaua arendatud ning enamasti on süsteemide taga head, läbi mõeldud põhjused. Keerukale kohale ladusa lahenduse leidmine on minu jaoks üks töö põnevamaid osasid.

PCC Projekt on ennast tõestanud kui paindlik, töötajatele suunatud ettevõte. Olen osalenud huvitavatel koolitustel siin ja mujal ning saanud kiirelt kokku Volitatud Ehitusinseneri 8. taseme taotlemiseks vajalikud punktid. Paindlik tööaja süsteem võimaldab enda päeva või nädala nii korraldada, et töö saab tehtud ja vajalikud asjad aetud. Julgen soovitada ka teistele.

TOP 5 lood