Tudengist projekteerijaks

Karl-Johannese lugu

Tulin PCC Projekti tööle sõna otseses mõttes koolipingist. Otsisin parasjagu tööd ning PCC Projekti töökuulutus jäi silma. Nad reageerisid kandideerimisele väga kiiresti, sest vaid mõned tunnid pärast avalduse saatmist, kutsuti mind töövestlusele. Selline kiirus ja huvi jättis silmapilkselt ettevõttest väga hea mulje, sest ma polnud seda varem tööandjate poolt märganud.

Noore projekteerijana otsin eelkõige kogemusi ja uusi väljakutseid. PCC Projekt pakub seda mulle suurte rahvusvaheliste projektide näol. Ma tunnen, et vastutusala on suur ja lai, mis arendab mind nii isiklikul kui ka professionaalsel tasemel. Käin töö kõrvalt veel ka koolis, mis mind veelgi rohkem distsiplineerib ning õpetab ajaplaneerimist ja tööeetikat. Oma töö juures pean kõige vajalikumateks iseloomujoonteks enesekindlust, valmisolekut uusi asju õppida ja avatust väljakutseteks.

Mulle meeldib PCC Projektis töötada, sest siin toetatakse minu erialase hariduse omandamist, õpetatakse iseseisvust ja vastutamist. Oluline on ka meie mitmekesine meeskond: mehed ja naised, noored ja kogenud, eestlased ja välismaalased. Kuigi oleme väga erinevad, on meie tiim kokkuhoidev, avatud, sõbralik ja üksteisega arvestav. Meie ühised üritused on alati lõbusad ja meeldejäävad.

Ma soovitan PCC Projekti tööandjana, sest siin on Sul võimalik areneda spetsialistide kõrval, õppida ja töötada samal ajal ning teha ägedate kolleegidega huvitavat tööd.

TOP 5 lood